Anmeldelse – Ivy, Blonde, Frank Ocean

Anmeldt af Agnes Elgaard Christiansen

Kombinationen af de bløde toner og Frank Oceans helt utrolige register er bedre end nogensinde. “I thought, that I was dreaming, when you said you loved me,” sådan starter Franks Oceans nye sang, “Ivy”, fra albummet “Blonde”, som blev udgivet d. 20. august i år.

Den velskrevne tekst og den sprøde stemme er noget vi kan genkende, men musikken er noget helt specielt denne gang. Med rolig bas i det ene øre og dansende guitar i det andet, kan man ikke andet end at falde til ro til denne nye popsang.

Ligesom kæmpehittene “Thinkin bout u” og “Lost” fra albummet “Channel Orange”, handler “Ivy” om kærlighed, som ikke nødvendigvis er gengældt. Og noget, som skiller sig ud fra de tidligere hits, er, hvordan Frank denne gang beskriver en mere personlig oplevelse, nemlig sin første kærlighed.

“We didn’t give a bad word back then. I ain’t a kid no more. We’ll never be those kids again.” Den unge kærlighed er beskrevet som noget, der virkelig har betydet noget for Frank, men alligevel uden de helt store, følelsesladede ord, hvilket ender ud i denne personlige sang, der virkelig har noget på hjerte.

“Dreaming, dreamin,” nærmest skriger Frank Ocean i falset som det allersidste i sangen, hvilket resulterer i en lidt for brat slutning. Denne pludselige udgang, giver et helt andet indtryk, end resten af sangen gør, og får os måske til at huske sangen for noget andet, end først antaget.

Frank Ocean har endnu engang leveret et kæmpehit, og lad os håbe på mere af det.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: