Color run i Aalborg den ultimative farvefest

 

 

Festen gik løs da der lørdag d. 27. august var Color run i Aalborg. Det var 2. år Aalborg afholdte Color run og der var endnu flere deltagere i dette års løb. NKI racing arena var fyldt med farverige, glade og forventningsfulde Aalborgensere.

NKI racing arena fyldt med farvestrålende deltagere
Forventningsfulde deltagere ankom til NKI racing arena i midten af Aalborg. Humøret var højt og forventningerne pressede på. Journa10 var på vej ind på pladsen med alt udstyret. Der var smil og kreative kostumer hvor end man kiggede hen. Journa10 eleverne havde hver deres opgave i løbet af dagen. Der var fotografer, interviewere og løbere. Løberne stillede sig klar, alt imens musikken spillede og farverne spredte sig ud over menneskemængden. Løbet blev sat i gang og tilskuerne klappede. Løberne fra Journa10 var blevet udstyret med tre go pro kameraer, som skulle filme højdepunkterne fra løbeturen.

Multifarvet fra top til tå

Imens de løb morede de sig over de andre løber og smilet blev for alvor stort, da de løb igennem farve posterne. Deltagerne løb igennem en blå, gul, grøn og pink farvepost. Journa10 løberne tog løbet stille og roligt og nød at blive smurt ind i farver. Der var løbere i alle aldre, store som små. Der var også et par invalide, som Journa10’s kameramænd formåede at få fotograferet imens de kørte over mållinjen.

Fest og farver ved målstregen

Glade mennesker var der nok af og mållinjen nærmede sig. Da løberne kom over mållinjen blev man mødt af store smil og løbernes krop var fyldt med farver. Deltagerne modtog en medalje ved målstregen som symbol på at man havde deltaget. Glæden af at være kommet i mål blev efterfulgt af fest og farver. Eftersom der kom flere og flere deltagere over mållinjen, blev scenen fyldt med tilfredse og svedige løbere. Musikken spillede på fuld skrald og publikum skrålede med. Der blev spillet det ene popnummer efter det andet imens danserne på scenen forsøgte at få publikum til at danse i takt. Hvert 5. minut var scenen fyldt med en tæt tyk sky af farver og publikum var farvede fra top til tå. Festen fortsat på fuld drøn  i 1 ½ time og Color run var endnu engang en kæmpe succes.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: