Zulu the Color run 2016

Glade, morgenfriske børn og voksne er klar, til at skyde årets Color run i Aalborg i gang.

Det er den 27. august 2016, der er fest og farver på travbanen i Aalborg. 5 kilometer i et stille og roligt tempo, med en farvezone for hver kilometer. Når løbet er blevet afsluttet er der et brag af en fest, med farver, god musik og dans.

Klokken er slået 11:00, årets the color run er nu i gang. Musikken spiller, køen af løbere, er friske og klar på en farverig fest. Hele journa10 er samlet midt på travbanen, ved den stor pinke bus. Vi er alle super klar på denne dag og alle kameraerne bliver udleveret. Jeanett og Camilla er i løbetøjet og har lige fået deres startkit med, en the color run t-shirt, en farve pose og et pandebånd.

Opvarmning med DJ Pelle Peter Jensen og værterne Rasmus Schack og Christopher Læssøe, vil nu begynde. Musikken spiller og de først trin bliver vist midt på scenen.

“Er din hverdag lidt grå, så tag til The color run i Aalborg, siger Signe Jensen.   

    Alle løbere er nu klar ved startlinjen og det første hold bliver sendt afsted mod den farvezonen blå. I løbet skal man igennem blå, gul, grøn og pink farvezone. Vi på journa10 holdet tog billeder ved, blå og gul farvezone.

Målstregen

De regnbuefarvede børn og voksne er nu over målstregen. Musikken spiller og alle samles oppe ved scenen, til et brag af en fest. Festen bliver holdt med DJ Pelle Peter Jensen, dansegruppen Mizzunderstood og værterne Rasmus Schack og Christopher Læssøe, hvert femte minut er der farve kast.

2 minutter til næste farve kast, råber Christopher Læssøe.     

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: