Drab på Christiania

To betjente blev skudt, men kun en af dem endte med at overleve

Sent Onsdag aften d. 31 august 2016, blev en politimand alvorligt såret og en anden blev dræbt. Det var i forbindelse med en anholdelse omkring hashsalg, men trak sit våben og skød efter de to betjente.

To rutineret betjente, var på Christiania på grund af hashsalg. En af betjentene opdagede at der var en som solgte noget hash, betjenten sagde det til den anden og de begyndte at sætte farten lidt mere op. Men christianitterne vidste ikke at betjentene havde set det, så sælgerne klappede boderne I, rygerne smed hashet væk og lod bare som ingenting. Da de 2 betjente kom ind i pusherstreeten og gik rundt, fik de øjenkontakt med ham der solgte hashet og begyndte at løbe. Sælgeren forsvandt og et par meter væk fra betjentene stod der en med en pistol. Han ramte den ene i øjet, mens den anden betjent nåede væk, men alligevel ramt i benet og ringede efter forstærkning.

Efter noget tid, hvor politiet havde fået styr på situationen,  Redningsfolkene havde gjort sit stykke arbejde. spurgte vi en betjent om de stadig vil holde øje med Christiania. “Ja, det vil vi, men mindre end vi har gjort tidligere, fordi vi mener at de godt ved at de er nået dertil, hvor det er nok med hash. Da pusherstreeten var ryddet, spurgte vi en Christianitter om situationen. “Jeg har det rigtigt dårligt med hvad der er sket, fordi Christiania, burde være et fredeligt sted, men det har bare været svært med alle de betjente der kommer og alt det,” sagde en trist christianitter.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: