Ulykke og lykke på pusherstreet

Pusherstreet i Christiania er blevet åbnet for boder igen, og Christianitterne jubler af glæde. Der er dog også en ulykke og tragedie blandet ind i hele situationen.

Lørdag aften d. 24 juli 2016 måtte politibetjent Jørgen Skov Jensen på 35 år lade livet til et skrækscenarie på pusherstreet. Jørgen Skov var blevet indkaldt til et overfald på pusherstreet, hvor en ung kvinde lå bevidstløst. Da han ankom til pusherstreet, lå den unge kvinde foreslået på den hårde asfalt. Hun bevægede sig en smule, og Jørgen fik hjulpet hende op på benene. Hvad politibetjenten umuligt kunne vide, var at kvinden, solgte hash. Foreslået og forvirret trak hun sin pistol, og bad Jørgen om at forlade pusherstreet. Han kunne se, at kvinden var forvirret, så han tog en beslutning, der kostede ham livet. Han gik tættere på kvinden for at få fat på pistolen, men idet han tog et skridt tættere på, affyrede hun pistolen, og ramte Jørgen lige i brystet. Kvinden ringede til alarmcentralen kort tid efter, men der var intet ambulanceredderne kunne have gjort. Jørgen Skov Jensen blev 35 år, og efterlod sig en kone og to børn.

Selvom der er sket en kæmpe tragedie, så er der alligevel glæde over hele situationen. Narkosælgerne på pusherstreet har nemlig oplyst, at de lukker gaden ned med øjeblikkelig virkning. De mener, at en af deres egne gik over stregen, og det betyder også, at der skal ske konsekvenser. De har selv valgt at lukke gaden ned, og der er flere Christianitter, som hylder den afdøde politibetjent. Boderne på gaden er i gang med en genåbning, og hele ministeriet og københavns politi er i chok. Politichef Horbs Laursen udtaler – Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi drømt om, at pusherstreet skulle blive lukket her i år 2016. Det er en kæmpe drøm for alle her i København, og det at det endelig sker, er helt uvirkeligt,. Pusherstreet ændrer nu navn til bodgade, som det hed i årene før der kom narkosælgere til.

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: