Hvem er jeg?

Jeg er en helt almindelig 15 årig pige. Jeg går på Himmerlands Ungdomsskole, som er en efterskole for dig som ønsker et fantastisk fællesskab og en masse nye venner. Derudover skal du ikke være bange for at overskride dine grænser og sætte nye mål for dit liv. Jeg kommer fra Aalborg, så det er en stor omvæltning at komme til en lille by som Haubro, hvor der ikke rigtig sker noget. Jeg elsker at være på efterskole og jeg har altid noget at lave. Det var overvældende i starten, fordi jeg ikke var vant til at være på hele tiden, men jeg vænnede mig hurtigt til det. Jeg har fået en masse venner her og udover det har jeg en dejlig familie derhjemme i Aalborg. Mine forældre hedder Allan og Gitte og min storebror hedder Jesper. Min hund hedder Skippy og han er en langhåret miniature gravhund. Jeg går i en rigtig god klasse, der hedder Journa10. Det er en lidt speciel klasse, fordi vi ikke har normale timer, men derimod arbejder med det som journalister gør, og derfor får vi en fornemmelse af hvordan det er at være journalist. Vi skriver artikler, interviewer, tager billeder og videoer. I min fritid er jeg sammen med vennerne og jeg har styrketræning og friluftsliv som profilfag. Det er to meget aktive profilfag. I friluftsliv har jeg sejlet i kajak og klatret. Det var mega fedt og adrenalinen pumpede da jeg var oppe og klatre i 15 meters højde og sprang bungyjump. Nu ser jeg frem til en fantastisk rejse med min skønne efterskole.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: