Gunnar out

De danske kvinders yndlingsprogram “Den store bagedyst” er blevet diskuteret på diverse sociale medier, efter at den homoseksuelle Gunnar blev smidt ud af programmet. Han røg ud fordi hans kage var for mild og barnedåb agtig.

Temaet for aftenens konditori var mandehørm og polterabend. De andre deltagere forbandt mandehørm med store patter, øl og smøger. Gunnars tolkning af mandehørm var helt anderledes end de andre deltagere. Han havde lavet med en mild kage med jordbær, lyserød fondant og to mennesker der elskede under et lagen. Tidligere samme dag skulle deltagerne lave et franskbrød og Gunnar havde valgt at flette brødet, men det var dommerne tydeligvis også tilfredse med. Gunnar blev afskediget fra programmet fordi han ikke var “mandlig” nok.

Det har skabt stor debat på Facebook, fordi seerne er vrede over den nærmest homofobiske opførelse dommerne udviste. “Det kan ikke passe at Gunnar bliver afskediget, fordi hans tolkning af mandehørm ikke var mandligt nok var dommerne” lyder det fra en forarget seer. Seerne er skuffede over den negative reaktion, der kom fra dommerne over Gunnars smukke kreationer.

Derimod er der også seere der giver dommerne ret i, at Gunnars kreationer var for feminine og barnedåbs agtige. “4 ud af 5 mandlige deltagere i Den store bagedyst er homoseksuelle”, lyder det fra Sebastian Alsing.

Programchef Søren Juul Baunsgaard forklarer at det ikke var deres intention at støde nogen eller at smide Gunnar ud af homofobiske grunde. Temaet blev blot valgt for at give deltagerne nogle nye rammer. Han beklager den uheldige situation i går dagens program.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: