Teslas nye model er ekstrem og fjollet

Det er i helt bogstavelig forstand. Med bagdørene slået op topper Tesla Model X op i 2,25 meters højde

Den nye Tesla Model X topper over alle andre elbiler på markedet. Det er den højeste, når den slår sine usædvanlige bagdøre op. Den er 2,25 meter fra gulv til døre spidsen.

Det er den dyreste elbil, det er også tæt på at være den hurtigste. Model X har den største batteripakke som kører fra 0 til 100 km/t. på 3,9 sekunder. Det er så kraftigt, så det er helt tåbeligt. Det er ikke os, men Tesla selv, der har sagt det.

“Bilen er suveræn, fordi det er en fed bil i sig selv, den har det hele: Dørene slår opad, den er hurtigt, den har fancy udstyr i bilen og man sidder godt i den,” sagde direktøren fra mobile technology.

Denne giga store kraft som acceleration, som opnår i køre programmet ‘Ludicrous’, og det kan oversættes til ‘idiotisk’. Det er også svært at se nytteværdien af at rykke sig så hurtigt. “ Vi har simpelthen gjort den hurtig, fordi nu til dags er alle biler nærmest hurtige og, hvis man kigger nærmere ind i fremtiden, så er bilerne endnu hurtigere.”

Man kunne lokkes til at sige, at det er farligt – i hvert fald skal man man være sikker på, at forhjulene peger lige ud, når alle kræfterne farer ud.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: