Håndbold-brag: Aalborg topper, og Kolding rammer kulkælderen

En kamp fyldt med spænding, drama og store individuelle præstationer. Det var en kamp, der var alle pengene værd.

Aalborg slog BSV med 25-24, da aalborg scorer 7 sekunder før tid. Det er Bjerringbros første nederlag på hjemmebane i hele år 2016.

En anden kamp som også gav kuldegysninger ned af ryggen, var den mellem Kolding København og skjern. Kolding fik samme afslutning som BSV, nemlig et nederlag på hjemmebane. De tabte kampen 30-27 på brøndby-hjemmebanen.

Ellebæk sikrede sejren

Tobias Ellebæk fra Aalborg-lejren sikrede sejren med et brag i netmaskerne på BSV´s målmand kun 7 sekunder før slutfløjt. Sejren betyder at Aalborg nu topper den danske håndboldliga. De har scoret maksimumpoint efter 5 kampe, og styrer toppen.

>> Vi havde drømt om en god start, men vi vidste ikke at det ville være en drømmestart som denne <<, sagde Jan Larsen direktør hos Aalborg håndbold.

KIF med vanskelig start

Storklubben Kolding København er ved at spille nye spillere ind i klubben bl.a. spanieren Antonio Garcia og brasilianeren Chiuffa. De er kommet til en ny klub, i et nyt land med nye mennesker. Det er en omvæltning som skal falde på plads.

KIF leverede en god præstation, men det var ikke nok til at slå de velspillende skjern spillere. Bjarte Myrholt viste stor klasse på stregen for skjern og satte 9 bolde ind bag KIF´s målvogter. De 9 mål gjorde også Myrholt til topscorer.

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: