Den Store Bagedyst: Seere raser over Gunnars farvel

Gunnar røg ud af den store bagedyst, grundet en lidt for feminin tilgang til temaet ‘Mandepolterabend’.

– Det her kan selv babyer være med til at spise. Det er så mildt og så forsigtigt. Konstaterede Mette Blomsterberg i aftenens ‘Den store bagedyst’

Dommerne var ikke begejstret for Gunnars lyserøde lagkage eller for den sags skyld hans fine flettede brød. De mente at der ikke var nok mandehørm eller polterabend over det, og derfor havde misforstået opgaven.

Gunnars lagkage skulle forestille to par fødder fra et elskende par, stukket ud under et lyserødt lagen lavet af fondant.

Gunnar mener selv at polterabender ikke behøver at være med sprut og øl, men at det faktisk godt kan foregå stille og roligt. Han nævner at han selv har været til polterabender, som foregik sådan. Men dommerne var ikke enige i Gunnars valg af lagkage, da de ikke synes den passede til aftens opgavebeskrivelse, ‘vække opsigt og begejstring til en polterabend for mænd’ og ‘ose af mandehørm’.

DR bliver stormet med seere der mener at det var krænkelse. Flere er vrede over at han blev smidt ud, fordi hans take på maskulinitet ikke er som de andre i teltet.

Dommerne mener dog at Gunnar simpelthen havde misforstået opgaven, og det var grunden til at han røg ud af ‘Den store bagedyst’

– Fire ud af fem af de mandlige deltager er homoseksuelle. Sebastian Alsing, bruger på Facebook

Sebastian Alsings kommentar på aftenens program stikker væsentligt ud fra mange af de andres her til aften. Her menes der, at alle mandlige deltager fra ‘Den store bagedyst’ er feminine. Han vil dog ikke udtale sig mere om det.

Programchefen for ‘Den store bagedyst’, Søren Juul Baunsgaard, har læst de mange kommentarer på facebook, og vil tage det til eftertanke en anden gang. Men han vil ikke modsige at der vil komme flere af samme temaer i fremtiden.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: