Månedens personlige horoskop

Personligt horoskop af: 14359164_1188589681204736_6318215411765621768_n
Jeanett Cecilie Jørgensen
Føds: 25/11/00
By: Aalborg

 

Svag, forbigående effekt: Denne indflydelse fremmer din trang til personlig frihed, og hvis du føler dig fri og uden byrder, vil du flere gange kunne opføre dig temmelig uansvarligt set fra andre menneskers øjne. Jo mere du føler, at mennesker forsøger at holde dig tilbage, jo større modstand vil du gøre. Det samme gælder parforhold. Hvis din kæreste forsøger at være klæbende eller begrænse din frihed, vil du gøre modstand. Og der vil kunne opstå et skænderi, på baggrund af din plads til frihed. Økonomisk står du helt stabilt, her skal du ikke tænke dig en gang mere om. Familielivet

OBS: Hvis du selv kunne tænke dig at lave dit eget horoskop, se dit kærlighedsliv eller andet, kan du logge ind på www.astro.com, der kan du både have siden på engelsk og dansk og andre sprog.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: