Stjerne makeup af Anne Rimmer

En hverdag fyldt med eventyr og finurlige farver. Spændende udfordringer og en masse sjov.

Anne Rimmer er en selvstændig makeupartist og stylist, og har bosted i Århus, hvor hun arbejder fra sit hjem. Hun er uddannet designer, men valgte at droppe tegningerne og de stillesiddende dage til fordel for makeup og styling.

Hendes hverdage og uger er vidt forskellige, og det er en stor grund til, at hun elsker jobbet.

– Der sker altid noget nyt, og der er nye udfordringer hver dag. Det kan være alt fra arbejde i Cape Town til kvinder, der har haft et stort vægttab, og har svært ved at style sig selv.

Et eventyr hver gang

Jobbet som makeup-artist har ført Anne Rimmer rundt i verden. En af de mest underholdende opgaver har ifølge kunstneren selv været under et ophold i London.

Opgaven gik ud på at lave nogle helt ens personer, men med en enkelt forskel. Der skulle være fokus på kønsorganer.

– Da danserne var linet op på række, malet helt hvide over hele kroppen, var det bare med at gå i gang. Sæt dig ned og spred benene, så maler jeg dine ædlere dele, sagde jeg, og så gik vi ellers i gang, lyder det fra Anne Rimmer, der tydeligt husker oplevelsen.

Stort fællesskab i branchen

Det er ikke de kedelige rutiner, som hun mangler ved ikke at være fastansat, det er de manglende kollegaer.

– En af de største udfordringer ved at være selvstændig er, at man mangler nogle af dele sine oplevelser med. Det gør det lidt hårdt, men der er så mange andre plusser, at det gør det det hele værd, siger Anne Rimmer.

Makeup-artisten har ingen faste medarbejdere. Derimod møder hun mange andre ved de forskellige events, hun er til. Anne er en del af en gruppe, som blandt andet tager til julefrokoster og andre sociale begivenheder.

– Målet er, at få succes med min butik, som jeg meget snart åbner, fortæller Anne Rimmer, der er i gang med at bestille forskellige produkter hjem til den kommende butik.

I klippet nedenunder kan man se et interview med Anne.

YouTube

No Description

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: