VERDENSKENDT SANGER I ÅRHUS

Jydsk væddeløbsbane bliver fyldt med glade, skrigende og jublende unge piger, når Justin Bieber indtager scenen 2. pinsedag 2017.

50.000 udsolgte billetter

De danske fans får endnu engang muligheden for, at opleve Justin Bieber med showet “Purpose World Tour”. I oktober optrådte han, foran 50.000 mennesker i Telia Parken i København.

Billetterne blev solgt lynhurtigt, så jyderne er glade for at kunne komme til koncerten i Aarhus.

Imponerede fans

“Det var mit livs fedeste oplevelse, og det var fantastisk at se ham i virkeligheden. Jeg fik endelig lov til at høre hans fantastiske sangstemme, og hans talent kunne virkelig mærkes, da han sang “Love yourself” og “Sorry” i akustisk version” fortæller den over glade aalborgenser Jeanett Cecilie Jørgensen

Det var ikke kun Jeanett Cecilie Jørgensen der havde den reaktion efter at have hørt den canadiske sanger live. Alle fansene var imponerede over hans talent og evne til at få mennesker til at tænke over tingene, fordi som han selv siger, har han fundet meningen med livet og det er ifølge ham, Gud.

Nr. 1

Udover Justin Bieber ham selv spiller Rudimental, Gnash og Goldroom også på Jydsk væddeløbsbane 2. pinsedag.

Albummet “Purpose” tog verden med storm, og det var ikke længere udelukkende de unge piger der lyttede til hans musik, men mennesker i alle aldre. Albummet indeholder sange for enhver smag og hans sange er ørehængere. Albummet lå nr. 1 i over 100 lande, og de mest populære numre lå aller øverst på Global top 50.

Siden albummet udkom, har han også lavet sangen “Cold Water” og “Let me love you” i samarbejde med andre kunstnere, bla. den danske sangerinde MØ.

Nervepirrende ventetid

Nu er der ikke andet tilbage end at vente til 2. pinsedag 2017, når Justin Bieber endnu engang indtager den danske scene foran et jublende publikum.

“Jeg glæder mig helt vildt, selvom jeg ikke fik en golden circle billet” lyder det fra århusianeren Amalie Nærum.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: