Verdenskendt sangstjerne bærer på endnu en hemmelighed

Posttraumatisk Stress Syndrom (PTSD) er en sygdom, som mange soldater, der har været i krig, bliver ramt af, når de vender hjem. Men voldtægten på den nu næsten 30-årige, Lady Gaga, indebar altså, at hun i dag, godt 10 år efter, lider af PTSD.

Nyheden om den mentale sygdom kom frem, da Lady Gaga besøgte et hjemløseherberg for unge for nylig, og snakkede rigtig meget med mange af beboerne.

–  Jeg fortalte børnene i dag, at jeg lider af en mental sygdom. Jeg lider af PTSD, siger sangerinden i et interview med ’Today Show’ og fortsætter:

–  Jeg har aldrig mødt nogle så søde og forstående unge mennesker, som dem jeg mødte på herberget.

Det har været en stor beslutning, om Lady Gaga ville fortælle omverdenen om sin lidelse, men valgte at gøre det, da hendes familie, læger, terapeut og venner har taget det så pænt både i forhold til lidelsen og overgrebet.

–  På grund af den måde, jeg klæder mig, og fordi jeg er provokerende som person, så troede jeg på en eller anden måde, det var min egen skyld, afslørede den 29-årige sangerinde over for New York Times om overgrebet.

Lady Gaga betroede sig meget til de unge, hvilket de også gjorde til hende. Lady Gagas besøg på herberget blev taget rigtig godt imod  af medierne.

–  Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at en kvinde, som er så stærk og har så meget overskud, går og bærer på så alvorlig en sygdom, udtaler en af herbergets unge beboere.

I denne video, kan man kort se den smukke verdensstjernes besøg på herberget:

http://www.today.com/kindness/lady-gaga-reveals-how-kindness-has-helped-her-heal-while-t105575

skaermbillede-2016-12-06-kl-08-19-39

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: