Berømt for hendes… hvad?

Hun er måske den eneste kvinde i verden, der lever af sit navn. Kvinden, hvor det hele begyndte med en leaket sexvideo. Kim Kardashian.

Hun står og lægger makeup i sit baderum. Rummet ligner en million, ligesom det nok også har kostet. Og ligesom baderummet, ligner resten af huset et 6-stjernet hotel. Der er dyre møbler over det hele, og en fantastisk duft, der breder sig gennem huset. – Du siger simpelthen, at du har udgivet en bog. Med 365 selfies, en fra hver dag på året?

– Det er rigtigt, det er fordi alt skal handle om mig, svarer hun med sin sukkersøde stemme. Kimberly Nole Kardashian West blev født den 21. oktober 1980 i Los Angeles, Californien. Hendes mor hed Kris Jenner, hendes far hed Robert Kardashian, deraf navnet. Hun er den 2. ældste af 7 søskende. Hun startede Keeping Up With The Kardashians, som er en realityserie, hvor hende selv og tre af hendes søskende er med i.

Udover at være skuespiller, er hun forretningskvinde, model, og hun har deltaget som gæst mange film og serier.

– Der er faktisk også en dukke af mig på Madam Tussauds.

Hun er generelt set en meget succesfuld kvinde, men alligevel uden at have noget talenter overhovedet. – Hvordan kan du være blevet så berømt, når du intet talent har? – Det er fordi jeg har en enorm plastikrøv, den elsker folk at se på.

Med de ord, gik hun ud af huset, hun efter sigende skynde sig til et nyt photoshoot, hvor man skulle se på hendes kæmperøv.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: