Jeg vil være Cool, ikke sukkersød

Det hele startede en dag, hvor at jeg var ude at se en anden kunstner, det var ligesom den opmærksomhed som han fik, som jeg var interesseret i, alle de piger som sværmede sig om ham, det var det som jeg ville have, sådan siger Christopher i et Interview.

Christopher blev født d. 31 jan 1992. Han er vokset op på Amager sammen med sine forældre, Gert og Liselotte, og lillebroderen Oliver. Nu bor han i København sammen med sin kæreste Cecilie Haugaard. Et af Christophersen kælenavne er Chris-Young, fordi at i de tidligere dage, var der en fan som sagde det, og efter det, synes Christophers ven, personlige assistent og tourmanager Emil, at det var ret sjovt.

Christopher har til tider et lille problem, med at skulle vælge billeder af sig selv, for han vil nemlig ikke se sukkersød ud, men cool. Samtidig er han også en Meget perfektionistisk sangskriver, han har nemt ved at skrive sange, men alligevel bliver det aldrig helt, som han vil have det, hvilket helt sikkert godt kan være træls, men den kender vi vidst alle.

Christopher er også en stor kontrolfreak, han kan godt lide selv at bestemme, og have styr på sit shit, og derfor fortryder han nogle ting i hans første album, “Colours”. Han mente nemlig, at han ikke helt selv, valgte nogle af tingene som var med, og at han var meget styret.

Christopher har igennem sin karriere, også fået tildelt sig en masse forskellige priser, som fx ‘The Voice prisen’ i både 2012, 2015 og 2016.

Populær blandt pigerne er han ihvertfald også, mange hundrede piger laver fansider om ham, og på bare Instagram, har han 506 tusinde følgere

Han ønsker at få endnu mere succes, fordi at det kan give ham endnu større opgaver, og flere oplevelser.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: