Portræt af Jim Carrey

I cirka 44 år har Jim Carrey været skuespiller. Uden hans ansigter ville komikken ikke være det som det er i dag. Jeg har taget en snak med en kendt stjerne, der har en utrolig god og sjov passion for det han laver.

Jim Carrey. Jim Carrey står midt ude på den røde løber. Det er sidst i november og vinteren er sat ind. For komikeren er det som om det er en normal dag, når han står i centrum på den røde løber. Han smiler til alle de kameraer, som han kan nå. Hans sorte hår sidder strittende og hans hvide tænder glimter, når blitzen rammer.

– Jeg skrev mit første CV, da jeg var 10 år gammel til The Carol Burnett Show. Da jeg gik i gymnasiet, gav lærerne mig altid lov til at sige et par jokes til sidst i hver skoledag.

Men han gik tidligt ud af gymnasiet.

– Jeg begyndte at arbejde i komedie klubben, hvor man udvikler sit nummer, der indeholdt parodier af berømtheder som Michael Landon og James Stewart.

Filmkarriere

1990’erne var et rigtig godt år for Jim Carrey

– Min første hovedrolle var i Ace Ventura: Pet Detective i 1994. Efter min første hovedrolle, fik jeg så mange henvendelser fra andre film, blandt andet fra The Mask og The Truman Show.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: