Anton Nytårstale

Året 2016 er snart ovre.

Det har været et godt år med gode stunder, men også med dårlige stunder, det hænger desværre sammen med livet.

I året 2016 har jeg lagt mit gamle liv på hylden og startet på et nyt. Jeg har sagt “Farvel” til folkeskolen og sagt “Hej” til efterskolelivet.

Vi har været på en rigtig god tur til Berlin, hvor vi har kigget på deres seværdigheder og har haft et kig på deres historie osv.

Det der tit hænger sammen med et efterskoleår, er at der er nogen der dropper ud eller bliver smidt ud. Det har vi haft en del af, her ved det halve år som er gået. Der har været hash episoder, men også druk episoder.

Selvom alle de her episoder har været her, så må vi bare leve i nuet og… kigge der, vi nu vil kigge hen. Ifølge Lars Løkke er det FREMTID! Og atter FREMTID!

I 2017 ser jeg frem til nogle nye og spændende ting. Vi skal eks. Til tre ture. Vi skal her i januar til Strassburg og se EU parlamentet, det bliver rigtig sjovt og spændende… jaa… (specielt når vi håner resten af skolen).
I februar ser jeg frem til en tur til København, hvor vi skal ind til rådhuspladsen osv, men det bliver sjovt lige meget hvad, så længe resten af skolen bliver hånet.

Jeg ser også rigtig meget frem til New York i maj måned, hvor vi også skal se en hel masse af deres seværdigheder, som jeg ikke magter at fortælle.

Gud bevare… ja, det ser vi på…

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: