Nytårstale 2016

Nu er 2016 snart ved at være ovre. Et år der har været fyldt med både mindeværdige, triste og gode begivenheder. Specielt som efterskoleelev kommer man ud for ting, som ikke alle oplever igennem et helt liv.

Vi startede året ud som generte men glade og spændte unge mennesker. Et helt år på efterskole uden forældre, søskende og trygge rammer. Vi startede året ud med en hashsag, som tog hårdt på de fleste af os. Selvom vi kun havde kendt hinanden i et par uger, så havde vi allerede fået et tæt bånd. Vi mistede venner, og fandt ret hurtigt ud af, at det ikke kun er sukker og søde sager, når man går på efterskole. Efter nogle elever blev smidt ud, var det som om, at alle fik et virkelighedstjek, og alle tog sig virkelig sammen. Nu stoler vi 100 % på hinanden, og der er ikke én på skolen, som jeg ikke har snakket med mindst to gange. Vi er som en stor familie, én stor familie med en del incest. Man må sige at i år 2016 har eleverne på HU værdsat at sex på skolen er helt fint, for ifølge lærerne er det jo helt naturligt. Vores skole er blevet knaldet godt igennem både med gode og hårde begivenheder, men også bogstaveligt talt knaldet igennem, for vi har over 23 kendte sexpartnere på den her skole.

Vores år 2017 bliver et år, vi aldrig vil glemme. Det er vores sidste halve år af efterskole går i gang nu, og vi skal snart tænke på vores fremtid. Vi går om 6 måneder ca. hver til sit, og uddannelser, afleveringer og privatliv bliver til vores hverdag. Vi skal nyde de oplevelser, vi har her og nu med hinanden, og vi skal sige tak til alle, der valgte den her skole, for uden jer var der ikke et HU og sikkert ikke ligeså meget incest.

Gud bevare HU

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: