ZWIE SPEECH2k16

ZWIE SPEECH2k16

 

 

2016 var et meningsløst år. Jeg gik i 9. klasse, og vi skulle lige til at starte op med eksamensforberedelse, det var nu vi skulle tage os sammen hvis vi ville have gode karakter. Men lavede vi noget produktivt? Næ.  Lærte jeg noget? Næ. Men vi havde det fandme hyggeligt.

Jeg sluttede min 9. klasse godt af, med en hyggelig sidste skoledag og hyggede helt vildt med alle mine gamle venner, når vi nu snart skulle forlade hinanden, og starte på en ny, med nye venner.

Efter sommerferie startede jeg på efterskolen Himmerlands Ungdomsskole.

Det blev hurtigt sådan ret okay hyggeligt.

Men når HU først var gået ordentligt i gang, gik det hurtigt. Og lige pludselig var det efterårsferie.

I efterårsferie var jeg på en meget spændene rejse til Kina. Jeg var der i få dage, men jeg nåede at opleve en hel masse interessante ting, og få massere af indtryk

Efter ferien gik dagene på efterskolen hurtigt, før man fik set sig om var det jul, og så nytår

HU i 17 skal nok også blive hyggeligt, men efter sommerferien skal jeg til at tage mig sammen, og det gider jeg ikke

NU VIL JEG GERNE HAVE ET MINUTS STILHED FOR AT MINDES TRILLE

 

 

VICTORS DEEELL

EINE SPEECH2k16 var et decent år, der var 9 klasses afgangs prøver og tanken om ikke at skulle gå i skole med sine folkeskolekammerater længere, var hård. De afbrændte stole, Surströmmingen på toilet, de endeløse jagte og ikke mindst de dejlige folkeskolelærer som vågede over en som gribbe, der ventede på at få mad.

Alt dette ville blive savnet.

For ikke at glemme turene til netto, de alt for brutale og racistiske jokes og de usmagelige Best gore videoer der blev set i pauserne.

2016 var en endelig slutning på en træls avisrute, afløst af arbejde i kvickly, og en bedre indkomst.

Afgangsprøverne sluttede med decent karaktere, sidste skoledag og dimission var højdepunkterne på det daværende tidspunkt, dimissionsfesten var vild, og tog et par vans old skool med i faldet, men opfandt samtidig en drikke måde som mine kammerater og jeg kalder en gjessing.

Efter en sommerferie med en omvendt døgnrytme, og en uge med arbejde 13 timer om dagen, begyndte jeg på HU, Vi startede med prøver, trods tvivl gik det nu okay, jeg startede dog kort efter på journa 10.

Inden længe var der berlin tur, og turen fra HU til berlin var elendig, stolen kunne ikke lænes tilbage og sad fast i en foroverbøjet stilling, jeg endte med at sove på det kolde midtergang mellem ledninger og fødder.

Da vi endelig kom derned kunne man dog glæde sig over hvor gode Duner kebabs til utrolig gode priser

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: