Analyseopgave

Alle er bange for sladderpressen

Mange medier gør alt for at få fat i nogle informationer, specielt omkring kendte. Det er lige meget om det er store eller små informationer og lige meget, hvad det kræver. Men der må vel også være en grænse, ved at fx, hacke de kendtes mobiltelefoner, det er da langt over grænsen. Alle har brug for eller ret til lidt privatliv. Mange af medierne går efter de kendtes sexliv, men når de ”almindelige” personer ser på forsiderne i butikkerne, så bliver folk lidt bange for dette medie.

I Danmark har vi nogle få medier som betaler for historier og en af dem er Se og Hør.
Selv politikere og politiet, bliver bange, fordi de kan se, hvad der sker med folk. De bliver ydmyget og deres liv bliver ødelagt. Medierne gør det kun på grund af penge, men jeg tror også det er på grund af opmærksomhed.

Det med at gøre alt for at få informationer omkring de kendte osv. Der må være en grænse. Eks. Har Se og Hør, fået nogle kreditkortoplysninger, selvfølgelig omkring de kendte, men også de kongelige.

>> Jeg havde forstået, at der blandt nogle af vore nationale aviser var en vane og rutine med at begå kriminalitet for at sikre sig information, << siger den britiske journalist Nick Davies, som stod bag afsløringen af aflytningsskandalen på skandalebladet News of the World. Der må være en grænse på, hvor meget man må gøre ud af at få de informationer. Det er som om de private informationer, gælder liv eller død. Når journalisterne gør sådan nogle ting, ved man bare at det er for pengenes skyld.
Han siger også >> Adgang til fortrolig information er direkte kædet sammen med magten.<< Det er noget vi bør gøre noget ved, for hvis man får nogle bestemte informationer af vide om kendte, så ødelægger man personens liv og altid vil blive husket på den måde.

Der har for et stykke tid siden været en sag ude på de sociale medier om, at Helle Thorning- Schmidts mand fik betalt ferierejse af statskassen. Det var på Ekstra bladets chefredaktør kendte intet til sagen og blev derfor meget overrasket. Det er aldrig kommet frem, hvem artiklen blev lavet af. Det er vildt at tænke, hvor meget det udvikler sig med sådan nogle ting. Det kan også være at der er nogle ting i blade, som er falske. Man ved snart ikke om halvdelen af det man læser rent faktisk er sandt.

Slå tilbage mod Se og Hør

Tiltroen med Se og Hør er faldende. En af grundene til, det er gået sådan, er at de går alt for hårdt på de kendte.
Se og Hør lever af at se stort på respekten for andre mennesker, de lever at snage i andres folks private sager. Ekstra Bladet og BT, går i konkurrence mod Se og Hør.
De mennesker det går udover. Det bedste de vel kan gøre er at slå tilbage, for der er ingen der vil have deres privatliv blive udstillet.

Det med at medierne, også tager ud til deres huse og man ser kameraerne over deres hække eller lign. Det er da provokering og nogle af dem gør det sikkert også bare for at provokere dem.

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: