Uge 3: “Temauge” om økonomi.

Om mandagen i uge 3 havde vi besøg af to fra Jutlander Bank i Aars som kom for at fortælle os om privat økonomi og hvordan penge og lignende fungerer. De lærte os blandt andet hvordan man lægger et budget. Det brugte vi så til at lave en opgave som Niels gav os dagen efter. Opgaven lød på at vi skulle;

– Lave eget budget. Tage ting med som bil, forsikring, hus, osv.

– Designe vores drømme hus. Jeg valgte at bruge SketchUp Make.

– Og derefter ligge det op på Journa10.

CHALLENGE ACCEPTED! og så gik jeg ellers igang.

Jeg fik lavet et budget (se nedenstående billede) og det blev rimelig godt. Jeg fik også designet mig et hus jeg godt kunne tænke mig at bo i. Jeg fik dog ikke møbleret meget, da deadlinen hurtigt indhentede mig.

Mit budget. Det blev dog aldrig helt færdiggjort

Huset jeg lavede i SketchUp Make. Som sagt blev det aldrig møbleret færdigt. Undskylder for den ringe kvalitet. SketchUp Make understøtter åbenbart ikke ordentlig Anti-Aliasing

Alt i alt vil jeg dog sige at det har været en successfuld uge og jeg har lært en del om at lægge budget og generalt passe sit voksen liv og sine penge er hårdt.

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: