Mangel på gladere hospitalsklovne

DER ER MANGEL PÅ GLADE HOSPITALSKLOVNE I DANMARK.

Der er mangel på gladere hospitalsklovne, –skriver Jens Bjørn Petersen, som er overlæge på Hobro Hospital.

Hospitalsklovnene rundt i landet er ikke glade nok, børnene bliver skræmt. Hospitalsklovnene skræmmer børnene.

-Vi skal gøre noget, i løbet af nogle måneder har klovnene skræmt børnene på Østerlanggade ved Hobro Hospital op til flere gange, – Fortæller Bo Petersen, som er kommune chef  for Hobro kommune, Bo Petersen har også talt med, Susane Hansen, som er mor til Anders Hansen som har været indlagt på Hobro Hospital. – Susane skriver; Anders blev skræmt for hvid og sans da han fik besøg af Trut Trat med hendes røde næse og hendes rent ud sagt “grimme tøj”.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: