Hjælp dine medmennesker

Uanset hvad, vil flygtninge altid være mennesker ligesom os, de har lige så meget ret til at få måltider, skolegang sociale kompetencer osv. Herunder vil der komme gode råd til hvordan du selv kan hjælpe

Hjælp flygtninge i Danmark
MELD DIG SOM FRIVILLIG VEN ELLER FAMILIE

  • Mødet i mellem flygtninge og frivillige kan have en afgørende forskel for integration. Som ny i Danmark har man brug for støtte til at lærer landet at kende, danne sig et socialt netværk.

MELD DIG SOM VÆRGE FOR ET FLYGTNINGEBARN

  • Som værge får man ansvaret,for at være med til at sikre at barnet trives, og man skal deltage i møder sammen med barnet, og være der socialt for barnet.

Hjælp på asylcentre

MELD DIG SOM FRIVILLIG

  • Hvad du kommer til at lave, er forskelligt, for det kommer an på beboernes behov. Men du kan fx. træne et hold drenge eller piger i fodbold, eller hjælpe til i lektiecafeen.

DONERE TIL RØDE KORS

  • Hvis man har lyst, kan man også donere tøj, legetøj og andet man tænker de kan bruge. Ellers kan man også donere sådan som cykelundervisning.

Støt hvor nøden er størst

  • Man kan også bidrage med et valgfrit beløb, som går til de krigs- og katastrofe ramte steder.

Hvis du kunne være mere interesseret, i et eller flere af de her punkter, kan du smutte ind på hjemmesiden RØDE KORS og få mere information.

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: