Kropsidealet er konstant i forandring. Det ene år skal man have godt med fedt på kroppen, det næste år skal man være tynd som et skelet. Fælles for de fleste idealer er dog store bryster. Vi er taget til talkshow med Linse Kessler for at blive klogere på nutidens kropsideal, der blandt andet indbærer plastikkirurgi.

Direkte fløjet ind fra Spanien går Linse Kessler ind på scenen, da klokken slår 19:00. Hun er iført en iøjnefaldende traditionel, spansk flamenco kjole. Salen er fyldt med plastik-interesserede, og stemningen er fantastisk. Linses plastik talkshow ser allerede nu ud til at blive en succes. Showet begynder med snakken om at acceptere sig selv og ikke mindst hinanden. Herunder også modet til at gøre ting og modet til at sige fra. Med som gæstevært under hele showet er direktøren for Luxuskirurgi Michael Dalgaard – Også kendt som Linses “fixer”.

For Linse Kessler er plastikoperationer ligeså normalt som at spise slik hver fredag. Allerede som 24-årig fik hun sin første plastikoperation. Her var det brysterne, der skulle under kniven. Siden da har hun ikke bare fået en eller to brystforstørrende operationer. Hun har fået syv. Dertil kommer ansigtsløft, læber og diverse fyldninger.

Selvtillid og et flyvende implantat
Inden Linse Kessler var under kniven første gang, havde hun ingen bryster, og derfor endte hun med at få mere selvtillid. Det gjorde også, at hun kom et skridt tættere på at elske sig selv og sin krop.

– Før operationen lignede jeg en, der hed Søren, fortæller Linse Kessler grinende.

I forbindelse med snakken om Linses bryster bliver der flere gange spurgt ind til hendes implantater. Et objekt kommer flyvende gennem lokalet. Det er Linses første implantat. Implantatet bliver herefter sendt rundt i hele salen, og flere hundrede nysgerrige hænder får rørt ved det meget store og bløde implantat.

Gør som du vil
Linse Kessler opfører sin spritnye sang under showet, og her bliver der ikke lagt skjul på, at hun gør, hvad der passer hende. Hun er fuldstændig ligeglad med, hvad andre mennesker tænker om hende.

-Jeg er ligeglad med, hvad de siger, for jeg er ikke som de andre piger, og Janteloven den er ikke noget for mig, synger Linse Kessler.

Under showet opfordrer hun desuden gentagne gange publikum til at gøre det samme. Det bliver også understøttet af omkvædet i hendes nye sang.

-Du skal gør, hvad du selv har lyst til, det gør jeg, og det er mor her, der bestemmer, det er op til mig, skråler Linse Kessler.

Grænsen er klar
Som ethvert andet menneske har Linse Kessler også en grænse for, hvad hun vil gøre ved sin krop. Hun nægter at få lavet sin næse, selvom den ikke er helt perfekt. Ligeledes nægter hun også at få gjort noget ved sin numse. Der går grænsen.

Noget der er særligt vigtigt for Linse Kessler er at stoppe, mens legen er god, også selvom det kan være fristende at fortsætte. Den fejl lavede hun selv engang med sine læber, som endte med at ligne en andemund. Det fik hun dog rettet op på igen og lærte af sin fejl.

-Jeg er virkelig et levende bevis på, at man skal stoppe mens legen er god, siger Linse Kessler.

Fornyet livsmod
Midt i showet får Linse Kessler og Michael Dalgaard selskab af Anja på scenen, som for nylig har fået foretaget en plastikoperation. Efter et vægttab på 55 kilo havde Anja en masse overskydende hud siddende på kroppen. Derfor valgte hun at få en såkaldt mommy-makeover. Hendes smil er ikke til at tage fejl af. Anja er begyndt at elske sig selv, som hun er.

Lige præcis det med at elske sig selv og få lyst til at leve igen er målet med at få lavet en plastikoperation, fortæller Linse Kessler, da vi får muligheden for at stille hende et par spørgsmål.

-Det allerbedste er dem, der bliver meget glade, og får lyst til at leve igen, siger Linse Kessler, med et stort smil på læben.