We Feat er en hyggelig café, i Aalborg midtby. De serverer 100% økologisk mad, hvilket mange mennesker er glade for og anbefaler det.

Den 100% økologiske café We Feat, ligger centralt i Aalborg. Den afslappende og hyggelige stemning tiltrækker mange mennesker. Caféen er en idé som Frederik fremviste i det kendte Tv-program Løvernes hule, som blev sendt på DR1. Man kan klart fornemme hvad hans vision med caféen har været, at skabe en café som går ind for økologi og vil hjælpe vores miljø. Nogle besøger caféen for at få et måltid mad, mens andre bare bestiller en juice og et styks hyggelig stemning. Personligt prøvede jeg selv en af de populære juice, nemlig The Twister. Juicen består af friske råvarer såsom hindbær, æbler, citron og ingefær.

The Twister er en af de bedst sælgende juice, hos We Feat

Det er en rigtig god juice, men det er ikke juicen der imponerer mig mest. Stemningen i sin helhed overdøver juicen, det er et positivt tegn hvis du spørger mig, men det er muligvis fordi jeg prioriterer en god stemning over det perfekte mad. Ejeren Frederik Leicht Løwe, har klare visioner for sin forretning og det kommer klart til udtryk i både stemning og service på caféen. Butikken i sig selv er en lille og hyggelig café, den består af 4 borde indenfor og 4 borde udenfor, netop det mener jeg hjælper til at stemningen er så afslappende og hyggelig.  De lakerede aflange træborde, danner et billede af en norsk skihytte. De rustne søm danner et rustikt billede af en svajende hytte, men når man ser caféen udefra så ser man biler der stryger forbi og man får førstehåndsindtrykket af en befolket café, som ikke er anderledes end fx. Starbucks. Når man så endelig tager skridtet ind af døren, så bliver man ramt af en helt anderledes stemning end forventet. Jeg sad selv og fik en snak med ejeren af We feat og en dejlig saftig juice. Frederik i sig selv er en stemningsbombe i sig selv. We Feat har massere af fede ting som danner nogle trygge rammer, deres pelstæpper og alle de antikke puder danner et rustikt og hyggeligt sted, at være hvis man fx. søger et sted at arbejde. Personligt kan jeg ikke andet end at anbefale We Feat, de danner fantastiske rammer både til at koncentrere sig og fordybe sig i noget eller bare få sig en bowl og en juice med vennerne. Anmeldelsen bliver rundet af med 5 ud af 6 flotte stjerner til We Feat, klart et besøg værd.