Anmeldelse: Pelle Hvenegaards Kære Zoe Ukhona

161
Pelle Hvenegaard og adoptivdatteren Zoe.
Pelle Hvenegaard som far for første gang Foto: instagram.com/pellehvenegaard

Kære Zoe Ukhona Anmeldelse

Bogen handler om kærlighedslivet, og at alt ikke altid er perfekt. Bogen handler også meget om hvordan man finder lykken i livet,og at når man nu har oplevet som meget som Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen har, så er den store glæde i at man kan omfavne sin datter, uanset hvilke situationer man er havnet i.

I bogen KÆRE ZOE UKHONA bliver der fortalt, hvordan Pelle Hvenegaard møder sin kommende kone, Caroline Gullacksen, på en blind date som hans gamle flamme havde sat op. Der bliver forklaret hvordan Caroline Gullacksen havde søgt på nettet efter Pelle Hvenegaard, og hurtigt havde dannet sig en mening om ham. Den smarte, overfladisk fyr der ikke lige umiddelbart har andet på hjernen end damer. Med Caroline Gullacksens eneste indtryk af Pelle Hvenegaard havde hun været millimeter fra at aflyse, men da hun ser ham i en lille jolle i Christianshavns Kanal, bliver hun positivt overrasket. Senere hen i bogen hører man om hvordan Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen bliver gift. De gør det så uformelt som overhovedet muligt. Pelle Hvenegaard frier i sin fars baghave, og en god time senere bliver de gift. Det viser os at alt i denne verden ikke skal være perfekt, og så længe begge parter har det godt, så er resten ligegyldigt.

Kære Zoe Ukhonas mål

Bogen er fantastisk, til folk der selv kæmper eller er bange for en situation som infertilitet og adoption. Den har en bred målgruppe, som f.eks til folk som selv går og tænker på dem selv i situationen passer den nok til 25-35 års alderen. Den kan dog også godt passe til ældre, som gerne vil følge en spændende og bitter rejse gennem fertilitet og adoption. Dog skal det også siges at bogen nogen gange godt kan gå lidt for meget f.eks er der gange i bogen hvor man kan læse en halv til en hel side om Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen, der sidder i en bil og diskuterer over hvilken musik der skal spilles. For nogen kan det være spændende nok, men siden det gentager sig kan det også være kedeligt.

Vi anbefaler klart at læse bogen, om ikke andet så for at hjælpe med tankerne om barnløshed. Den er god, til forældre som ikke har oplevet den besværlige side fertilitets- og adoptionshelvede.

Vi giver bogen KÆRE ZOE UKHONA 4 ud af 5 stjerner.