Drømme er fulde af symboler og tegn, som gør vores ubevidste liv om natten til noget helt særligt. Er du så heldig, at du kan huske dine drømme, så kan du gennem drømmetydning finde masser af information om dig selv som person.

 

 

Har du mærkelige usammenhængende drømme, er det ikke fordi, du er skør. Når vores drømme virker uforståelige, skyldes det, at vi kan have svært ved at forstå, hvad der sker i vores underbevidsthed. Men det kan vi blive klogere på ved at lære, hvordan vi tolker drømmenes sprog og det er der flere mennesker rundt omkring i verden, men også rundt i danmark, som ved en masse om, blandt andet drømmetyderen Frank Lorentzen.   

 

“En drømmetyder er en der forstår symbolsproget. Ligesom du kan snakke dansk, tysk eller engelsk, så er drømmene også et sprog, men det er bare ikke et sprog som man kan lærer på almindelig vis, det er noget man skal sætte sig ind i over en lang årrække” Fortæller Frank Lorentzen

 

Drømme kan ses forskelligt fra person til person “Man kan selv tyde sine drømme til en hvis grad, man kan selv mærke stemningen i en drøm og det er det der er lettest at tyde en drøm på” siger Frank Lorentzen. Det er meget individuelt hvad man drømmer, det har noget at gøre med ens eget liv “hvis man har været for ubalanceret i hverdagen, så prøver drømmene at rette op på det. Hvis man har været for lukket i dagligdagen, så vil man møde en masse mennesker som er åbne, psyken prøver at rette op på balancen”.

 

Vores drømme afspejler vores liv. Går vi igennem forandringer i livet, gør vi det også i vores drømme. “Alt hvad man drømmer, er delaspekter af en selv, og det skal man være opmærksom på. Hvis man drømmer om en vred mand, kan det være en del af en selv som er vred, det skal man være opmærksom på, så man ikk fører det over på andre, man skal ikke vende det over på andre, man skal prøve at finde det i sig selv, det er det drømmene vil have os til” fortsætter Frank Lorentzen.