Det er helt surrealistisk at gå udenfor en dør

De sidste par dage, er vi blevet opfordret til at blive indendøre, så meget som muligt. Jeg har de sidste par dage, alligevel valgt at gå en tur, rundt i min by med en veninde. Vejret har været bedre end normalt, men alligevel ser man ikke mange bevæge sig udenfor. 

Vi gik lige så stille rundt og observerede byen lidt, og gik ellers bare og snakkede. At gå fra ikke at kunne gå en tur ned i byen uden at møde en man kender, til at gå en tur og nærmest ikke engang med et enkelt mennesker, er vildt mærkelig og lidt skræmmende. 

Det jeg synes er skræmmende ved det, er at folk er decideret bange for at komme til at møde andre mennesker. Lige nu føler jeg lidt vi er med i en film, fordi alt virker så surrealistisk. Folk “gemmer” sig derhjemme og man har ikke meget kontakt med omverdenen. Jeg ved godt, at det er det, der skal til for at vi ikke spreder smitten for meget, men jeg bliver lidt skræmt af det.