Home Fremtiden Hesteelsker får hjælp på grund af rideangst

Hesteelsker får hjælp på grund af rideangst

3
0

Mange vælger at få alternativ behandling for at få deres problemer løst. At blive smidt af en hest og få hjælp til at ride igen. 

En undersøgelse viser at i 2017 var der 104.000 som har brugt alternativ behandling, til at behandle de problemer der foregår derhjemme eller andre steder. 

Der er alle mulige former som man kan få hjælp til – især hos nordjysk hypnose: (Angst, Eksamensangst, selvværd, søvnbesvær, angst teori/køreprøve, sygdomsangst, rideangst, depression, tidligere liv, spirituel session, sjælerejser).

Hypnose er en blid måde at komme i kontakt med ens problemer på. 

Rideangst

Hvis du har problemer med noget som er sket i dit liv, så kan du blive hypnotiseret for at måske at ændre det og blive stærkere hvis nu vi snakker om “rideangst”, det med at overvinde sin frygt. 

Rideangst er noget som sker hvis man elsker at ride og derfor måske er blevet smidt af en hest og derefter er blevet bange for at ride, så kan man komme til en hypnotisør for at få hjælp til at overvinde sin frygt til at kunne ride igen.

    “Det er til mennesker som måske har oplevet en trælst oplevelse med en hest og deraf er blevet bange. Så tager vi hånd om det.

Enten ved at folk kommer ud til mig og min hest, jeg kommer ud til dem og deres hest eller vi mødes i klinikken.”

Siger Louise Hammer O’Carroll som er hypnotisør for nordjysk hypnose. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here