Home Karantænedagbog Hjemmekarantæne – ingen grund til panik

Hjemmekarantæne – ingen grund til panik

6
0

Hjemmekarantæne – ingen grund til panik

De første par dage kan sikkert føles som et tiltrængt afbræk fra hverdagen, men hvad skal man foretage sig, hvis man den sidste uge har set alle film og serier på Netflix? Her er 7 ting du kan lave, som hverdagen ikke altid tillader.

1. Spa-dag

Giv dig god tid. Ta’ et langt bad. Nyd at du kan bruge tid på at pleje både hud, hår og negle i et afslappet tempo. På med en blød morgenkåbe og lyt til en god playliste, mens du gør noget godt for dig selv.

2. Få ringet til dine bedsteforældre eller en gammel ven

Du har sikkert en liste af mennesker i dit liv, som du ville ønske du havde mere tid til at snakke med i hverdagen. Grib telefonen! Du er nu du har tiden til at få ringet op til dine bedsteforældre eller en gammel ven.

3. Ryd op, gør rent og sorter ud!

Du har sikkert en masse huslige hængepartier. Grib fat I støvsugeren, ryd op og sorter ud i alt det du ikke får brugt mere!

4. Ommøbler hjemmet

Du har sikkert flere gange overvejet at flytte om på spisebord og sofa. Hvorforo ikke gøre det nu? Prøv dig frem og tilbage indtil du synes den sidder lige i skabet.

5. Kast dig ud i kreative projekter

Det er blevet ultra moderne at strikke og hækle i sin fritid. Det kunne være det var nu, at du skulle hoppe med på den trend? Det er super sjovt at prøve kræfter med nye hobby projekter. Find ét projekt, som giver dig glæde og en indre ro.

6. Få gang i hjemmetræningen

To uger er lang tid uden nogen form for fysisk motion. Fyr op for din yndlingsmusik, og find en træningsvideo på YouTube som du synes ser sjov og udfordrende ud. Du vil opleve, at blot 15-20 minutters trænning vil give dig mere energi og en bedre fornemmelse i kroppen.

8. Få læst en bog

Vi kender alle til at have en bog som man er startet på, men ikke liiiiige har fået læst færdig. Måske er du ovenikøbet i gang med flere på en gang? NU har du chancen – find ind til din indre læsehest og fordyb dig i et spændende univers, hvor du slipper for at høre om corona-virussen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here