Home Fremtiden Klimaet ændrer sig drastisk og vi gør ikke nok for at stoppe...

Klimaet ændrer sig drastisk og vi gør ikke nok for at stoppe det

6
0

Klimaet ændrer sig drastisk og vi gør ikke nok for at stoppe det

Klimaforandringer, efterfulgt af naturkatastrofer, er ved at blive en realitet for mange mennesker, rundt omkring i verden og vi er den første generation, der for alvor kommer til, at mærke konsekvenserne af det vores forfædre har skabt. Dermed er vi altså også den sidste generation, der har til ansvar at tage kampen op inden det er for sent. Så hvorfor gør vi ikke det..?

“Som en del af den sidste generation, der har muligheden for at gøre noget, er det vigtigt for mig at blive husket som én der faktisk tog kampen op. Jeg vil være en del af den generation, der tog ansvaret, samtidig med at være den generation der greb fat i muligheden om at sikre en fremtid, vi alle kan holde ud at leve i” – Maja Gregersen, klimaaktivist.

Dem, der i virkeligheden er grunden til, at vi nu står i de her katastrofale klimaproblemer, – vores forældre og bedsteforældre – kender godt til alle problemerne, men alligevel lever de fortsat deres liv i overflod, som om de intet ansvar har. De lader som om, at det ikke kommer dem ved, når de jo alligevel ikke kommer til at være her på jorden, når katastrofen for alvor rammer.

 Jeg er bare bange for, at problemet er, at vores politikere vægter økonomiske fordele højere end bæredygtighed og det er simpelthen for dårligt! Så selvom vi råber efter hjælp til handling og fremskridt, sker der ikke noget. Det er som om politikerne ikke lytter efter. Vi i Danmark, – men også resten af verden – er nødt til at få lavet en grønnere politik, så vi kan stå sammen om, at gøre en forskel og så vi kan sørge for, at få genskabt den verden, alle kan holde ud at leve i.

“Sammen kan vi gøre en forskel” – Maja Gregersen. klimaaktivist

Derfor opfordrer jeg stærkt til at stoppe op og tænke over hvad lige præcis du kan gøre for at sikre jordens fremtid. Hop på cyklen på arbejde, drop kød én eller flere dage om ugen, sorter dit affald og spar på ressourcerne. Jeg er dybt bekymret for vores og jordens fremtid, så jeg ber jer alle en sidste gang, at gribe fat i muligheden og bruger den – inden det er for sent. Vores verden står på randen af en katastrofal krise, som skal gøres noget ved nu. Alle ved det, men ingen bruger muligheden og gør noget ved det. Denne uretfærdighed er ikke længere acceptabel og vi er nødt til, at få stoppet det her, inden der går helt galt. Vi er nødt til at se handling NU!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here