Home Fremtiden TV2 har lagt fremtiden på plads

TV2 har lagt fremtiden på plads

4
0
Readktør Michael Hansen fra TV2

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”1″ column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

TV2 har lagt mærke til tendenserne og har planlagt at rykke fra flow tv til streaming tv som en flydende overgang de næste årtier

TV2 har de sidste mange år lagt som en af de største i dansk TV, og de har ingen intentioner om at stoppe. Med deres nye kanal TV2 Sport X, har de stadig kursen sat, sammen med et stigende forbrug af deres TV2 play.

Readktør Michael Hansen fra TV2

Fremtidens TV2

TV2s streamingtjeneste, TV2 play, skal være hovedplatformen for TV2. I dag foregår størstedelen af TV2 stadig på flow TV, men det laver de om på. Generelt bruger folk under 40-45-årsalderen TV2 play, og dem over bruger flow TV. Så for at følge med udviklingen de næste 10 år bliver de nødt til at lægge om.

Selvom TV2 ikke er den store udvikler af deres egne programmer, udvikler de stadig en del programmer. Deres nye lørdagsprogram, værtens bedste brætspil, er et de selv har udviklet, sammen med mange andre programmer, men de viser dog mest sport.

TV2 for unge

TV2 har ikke just været kendt for deres tilbud for unge. Men har tænkt over at lave noget for børn og teenagere i en længere periode, men det stadig kun under overvejelse.

TV2 har lavet en del tiltag på tværs af kanalerne de seneste år, for at fange målgruppen mellem de 20 og 30 år. De har kanalen TV2 echo, hvor der er massere gossip og de snakker med mange i 20erne og 30erne.

Konkurrent er i kontrol

DR blev beskåret med 20 % sidste år, men Michael Hansen, redaktør ved TV2, udtaler: ”Det kan man ik sige 1 til 1 at fordi det går skidt for dem går det godt for andre, men at de lukker 3 kanaler til nytår, åbner mere plads på markedet”. Det siger han på baggrund at DR har lukket DR3, DR Ultra og DR K som de har lavet om til DR2+. TV2 har ikke åbnet for nogle nye kanaler der skal erstatte dem, men de har allerede nogle kørende som TV2 Fri og TV2 Charlie.

Rettigheder

TV2 er meget kendt for deres brede udvalg af sport, og derfor har de også brug for en masse rettigheder til at optage og sende de forskellige programmer. De var for nyligt ude og forlænge med Tour de France til 2025. Når de har rettighederne, kan de føle sig sikre på at de i fremtiden også har noget at vise, så det er en tryghed de sikrer sig.

Deres nye sportskanal TV2 Sport X, viser også rigtig mange forskellige udenlandske sportsbegivenheder, både store og små. De viser bl.a. italiensk og spansk fodbold, NBA, Wimbledon Tennis og meget mere. Kanalen har også været efterspurgt ifølge Michael Hansen: ”Det startede med at være en streaming kanal, men da TV-udbyderne så TV2 Sport X, ville de også have den med i deres tilbud”.

Nyhedssite

Bedst på breaking, det har været TV2s motto i lang tid, og det har de heller ingen intention om at stoppe med i den nærmeste fremtid. TV2 bruger en del kriterier når de søger efter nyheder, Michael Hansen siger, ”Det skal have væsentlighed og relevans, det skal være en nyhed og aktualitet, det er det samme som andre medier bruger, og det er derfor at der kommer de samme nyheder på forskellige sites”.

TV2 er kendt for en høj troværdighed, og sammen med deres gratis nyhedssite, har det givet dem et godt ry. De plejer også at være nogle af de første ude når der er en vigtig nyhed.

Opmærksomme lyttere

TV2 er gode til at få lyttere til at deltage aktivt på deres kanaler og nyhedssite.

TV2 er et selvstændigt medie, dvs. at de ikke får et tilskud af staten i modsætning til DR der kun får penge af staten, derfor kan det godt være en udfordring for TV2, men de klarer sig rigtig godt for tiden, og har mange trofaste lyttere der støtter dem, både nu og langt ud i fremtiden.

Fredag aften kl 20 sender TV2 igen X-Factor der er et af de største shows på deres kanal.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here